Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-08@16:30:57 GMT

شناگاه‌های ساحلی بوشهر پرچم‌گذاری می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۴۰۹۱۷

شناگاه‌های ساحلی بوشهر پرچم‌گذاری می‌شود

به گزارش پارس نیوز، 

محمود مقیمی صبح امروز در جلسه کارگروه تخصصی مخاطرات زیست محیطی شهرستان بوشهر، استفاده از دریا را یکی از ویژگی‌های ساحل خلیج فارس در بوشهر دانست و اظهار داشت: شنا در دریا در برنامه‌های روزمره مردم به ویژه قشر جوان، کودک و نوجوان در ایام تابستان قرار دارد.

وی گردشگری دریایی و شنا در دریا را از ظرفیت مهم خلیج فارس شهر ساحلی بوشهر دانست و تصریح کرد: برای شناسایی وضعیت آلودگی شناگاه‌‌های شهر ساحلی بوشهر طرح پایش میکروبی آن با همکاری دستگاه‌های مختلف اجراء شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بوشهر با اشاره به اینکه استفاده از شناگاه‌های آلوده میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا را به انسان انتقال می‌دهد افزود:این مسئله همواره نگرانی‌هایی را استفاده افراد از آبهای ساحلی به منظور شنا و دیگر مصارف تفریحی در پی داشته است.

مقیمی با اشاره به پایش شناگاه‌های شهر بوشهر افزود: برای جلوگیری از آلودگی‌های میکروبی در محیط‌های تفریحی آبی، شناگاه‌های بوشهر پایش و با تعامل و همکاری ادارات بهداشت, شیلات, آبفاو شهرداری پرچم گذاری می‌شود.

وی از پرچم‌گذاری ساحل شهر بوشهر برای شنا خبرداد و بیان کرد: طرح پرچم گذاری شناگاه‌های بوشهر با هدف آشنایی مردم با وضعیت این مراکز تفریحی اجراء شده است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بوشهر با بیان اینکه در طرح پرچم‌گذاری دو رنگ برای شناگاه‌ها در نظر گرفته شد گفت: بر این اساس پرچم آبی برای شناگاه فاقد آلودگی و سالم، پرچم زرد احتمال خطر آلودگی و شناگاه تعطیل به معنای آلودگی محرز و شدید تعیین شد.

مقیمی بیان کرد:عملیات پرچم گذاری شناگاه ساحل بوشهر با همکاری اداره حفاظت محیط زیست, مرکز بهداشت و شهرداری بوشهر آغاز شده است.

وی تصریح کرد: این شناگاه‌ها به سبب استفاده مردم در فصول گرم سال در بهار و تابستان به صورت ماهانه و در فصول سرد سال پاییز و زمستان به صورت فصلی مورد پایش و نمونه برداری قرار می‌گیرد.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: زیست محیطی خلیج فارس کودک و نوجوان گردشگری حفاظت محیط زیست شهرداری محیط زیست زمستان محیط زیست پارس بوشهر پارس نیوز شناگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۰۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلیپین: از تجهیزات تهاجمی علیه چین استفاده نخواهیم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تی‌آرتی‌ورلد، فردیناند مارکوس، رییس جمهور فیلیپین با اشاره به حادثه اخیر در آب‌های مورد مناقشه در دریای جنوبی چین، مدعی شد که مانیل همچون پکن در مواجهه با کشتی‌های چینی از تجهیزات تهاجمی استفاده نمی‌کند.

مارکوس در واکنش به این پرسش که آیا مانیل اقدام گارد ساحلی چین در استفاده از آب‌پاش علیه کشتی‌های فیلیپنی را تلافی خواهد کرد یا خیر، مدعی شد: ما مشابه گارد ساحلی و کشتی‌های چینی رفتار نخواهیم کرد.

مارکوس افزود: ماموریت نیروی دریای و گارد ساحلی ما این نیست که تنش را شروع یا تشدید کند. هیچ تمایلی به حمله با آب‌پاش یا هیچ نوع تجهیزات تهاجمی دیگری نداریم. تشدید تنش(در آب‌های مورد مناقشه) آخرین چیزی است که مانیل به‌دنبال آن خواهد بود.

پکن با هدف تاکید بر مالکیت خود بر سر بخش عمده آبراهه حیاتی «اسکاربورو» در دریا جنوبی چین، صدها گارد ساحلی و کشتی گشتی به آب‌های مورد مناقشه اعزام کرده است. در آخرین رویارویی در ۳۰ آوریل، مانیل مدعی شد که گارد ساحلی پکن با استفاده از آب‌پاش به یک کشتی متعلق به گارد ساحلی فیلیپین خسارت وارد کرده است.

به گفته مارکوس، مانیل همچنان به پاسخ دیپلماتیک به پکن درباره حوادث دریای جنوبی چین ادامه خواهد داد.

کد خبر 6098052

دیگر خبرها

  • توسعه آبزی‌پروری خرد معیشتی در سواحل روستایی بوشهر
  • شنیده شدن صدای انفجارهای متوالی در طول خط ساحلی از حیفا تا نهاریا
  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • شیراز چگونه کلان‌شهری بدون آلودگی هوا شد؟
  • افزایش انتشار کربن، همچنان نگرانی زیست‌محیطی اصلی جهان
  • افزایش انتشار کربن، همچنان یک نگرانی مهم زیست‌محیطی
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • فیلیپین: از تجهیزات تهاجمی علیه چین استفاده نخواهیم کرد
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است