Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر بررسی آلودگی‌های دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: پایش میکروبی آب‌های ساحلی در دستور کار معاونت محیط زیست است که این کار، مستلزم همکاری همه دستگاه‌های مسئول است. به گزارش بلاغ، ضیاءالدین الماسی در بازدید از بخش‌های صنعتی بنادر نفتی تجاری حاشیه دریای مازندران، از آغاز پایش آلاینده‌های نفتی در دریای خزر خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: پایش میکروبی آب‌های ساحلی در دستور کار معاونت محیط زیست است که این کار، مستلزم همکاری همه دستگاه‌های مسئول است.

مدیرکل دفتر بررسی آلودگی‌های دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: این پایش در گام نخست به بررسی عوامل آلاینده‌هایی که منشاء هیدروکربنات که بیشتر به رفتار مردم بر می‌گردد خواهد پرداخت.

این مسئول به موضوع آلودگی شناگاه‌های دریایی اشاره کرد و گفت: پس از بررسی و اطمینان از عدم آلودگی آب سواحل، با نصب پرچم آبی، منطقه را برای شنا آزاد اعلام خواهیم کرد، اما در بعضی از سواحل، با نصب پرچم زرد، انتظار می‌رود مردم از تفرجگاه‌های ساحلی استفاده کنند تا سواحل مذکور دارای پرچم زرد ریسک آلودگی آن‌ها از مرحله هشدار عبور کند.

الماسی افزود: در این زمینه سه دستگاه وزارت کشور، وزارت بهداشت و درمان و سازمان محیط زیست با هم بر این موضوع اهتمام دارند، اما نیاز به همکاری بیشتر است.

وی داشتن ضرورت اطلاعاتی از وضعیت آلایندگی را در مقابله با آن و کاهش آلایندگی دریا موثر دانست.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۳۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رفع مشکل آلودگی هوای اراک به اقدام و حمایت صنایع این استان نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی‌آبادی صبح امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی اظهار کرد: برای رفع مشکل آلودگی هوای اراک باید منشأ آلودگی رفع شود و در مرحله بعد ترمیم و ممانعت از انتشار مجدد آن مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه با افتخار اعلام می‌کنم که طرفدار و حامی محیط زیست هستم افزود: فعالیت صنایع نباید نابودی محیط زیست را به دنبال داشته باشد، رفع مشکل آلودگی هوای اراک به اقدام و حمایت صنایع این استان نیاز دارد.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: صنایعی که آلودگی زیست‌محیطی دارند باید نواقص را رفع و آلودگی‌های زیست‌محیطی را برطرف کنند. توسعه پایدار و فعالیت‌های صنعتی باید با الزامات زیست‌محیطی همراه باشد.

علی‌آبادی با بیان اینکه اراک شهری استراتژیک از نظر تنوع تولیدات صنعتی است، اضافه کرد: این شهر طی سال‌های اخیر گرفتار حصار آلودگی هوا شده است که برای رفع این مشکل، برنامه‌ریزی و همکاری‌های برون‌بخشی نیاز است.

وی ادامه داد: بر اساس قانون هوای پاک، مسئولیت همه بخش‌ها و سازمان‌ها در زمینه کاهش آلایندگی‌ها در بخش‌های مختلف خودرویی و صنایع مشخص شده است.

وی ادامه داد: اقداماتی که باید هریک از دستگاه‌های ذی‌ربط در خصوص کاهش و مقابله با آلودگی هوا انجام دهند مشخص است و سازمان محیط‌زیست به‌عنوان ناظر و ضابط قضائی باید بر نحوه اجرای قانون توسط دستگاه‌های مختلف را نظارت کند.

به گزارش ایمنا، در این نشست، مسائل و مشکلات صنایع مطرح شد و وزیر صمت دستورات لازم را در خصوص مواردی از جمله بدهی بانکی، اختلاف یک شرکت با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، مسئله زیست‌محیطی یکی از شرکت‌های خصوصی، تعیین تکلیف تعهدات این شرکت و دیگر مسائل مربوط به موانع تولید صنایع حاضر در نشست را اتخاذ کرد.

حضور در سی‌ودومین همایش سالانه بین‌المللی مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اراک، دیدار با فعالان اقتصادی استان مرکزی و بازدید از شرکت دانش‌بنیان انرژی صنعت خاورمیانه از برنامه‌های سفره یک روزه علی‌آبادی به اراک است.

کد خبر 751435

دیگر خبرها

  • سلاجقه: بررسی وضعیت معدن «کامو» در اولین فرصت / وزیر صمت پای کار است +فیلم
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • شیراز چگونه کلان‌شهری بدون آلودگی هوا شد؟
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • هوای رباط کریم تقریبا سالم است/خرابی دستگاه پایش آلودگی هوا
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • فیلیپین: از تجهیزات تهاجمی علیه چین استفاده نخواهیم کرد